Scheepsjoagers zoeken versterking

MUNTENDAM - Samen zingen met een grote groep mannen is toch prachtig? Daarom doet het shantykoor De Scheepsjoagers uit Muntendam een oproep om het koor te komen versterken.

Iedere maandagavond wordt er in De Menterne in Muntendam onder leiding van dirigent Nico Dijkman gerepeteerd van 19.30 tot 22.00 uur. Het koor bestaat inmiddels 26 jaar en telt momenteel 61 leden, maar kan zeker nog versterking gebruiken. Het repertoire van het koor bestaat niet alleen uit shanty’s, maar ook nummers van bekende artiesten die de zee bezingen ( BZN, Rod Steward, Abba, enz.) staan op het repertoire. De nummers worden veelal 4-stemmig gezongen.

Ons motto is: DKTP, dat staat voor Discipline, Kwaliteit, Trots en Plezier. Het koor treedt naast haar jaarlijks Donateurs- en Kerstconcert een aantal keren per jaar op in binnen- en buitenland. Dit gebeurt op grote festivals, maar ook in verzorgings- en verpleeghuizen.

In juli 2018 staat bijvoorbeeld een 4 daagse reis gepland naar Travemünde in Duitsland, waar wordt deelgenomen aan een internationaal shantyfestival.

Ook staat in oktober en concert gepland samen met het Chr. Mannenkoor Albatros uit Nieuwe Pekela. Twijfel niet en kom snel langs om een repetitie bij te wonen!!! U mag de eerste vier weken gratis meedoen! Wanneer u daarna besluit lid te worden gaat de betaling van de contributie in. U komt toch ook?

Voor meer informatie kunt u terecht bij: Koos Brouwer (voorzitter). Tel. 0598-617790 of bij Jan Copinga Wollerich (secretaris). Tel. 06-53384621 of op www.scheepsjoagers.nl