Beste Britse tributeband van The Rolling Stones in Veendam

Veendam - De tributeband The Stones wordt gezien als de beste Britse tributeband van The Rolling Stones. In ‘The Early Years’ brengt de groep hits en tijdloze Rolling Stones-songs als ’I Can’t Get No Satisfaction’, ’Start Me Up’, ’Honky Tonk Woman’ en ‘Jumpin’ Jack Flash’ op het theaterpodium.

Zaterdag 13 januari zijn ze te zien in vanBeresteyn in Veendam. De band neemt het publiek mee naar die opwindende beginperiode van The Rolling Stones. Het concert is een energieke show met grote Stones-hits uit de jaren zestig.

Zanger Benjamin Wattam pakt je in met zijn flamboyante optreden en lijkt ook nog eens sprekend op Mick Jagger! Met alle energie en charisma van The Rolling Stones zelf, is ‘The Stones’ een nauwkeurig en getrouw eerbetoon aan het geluid en de uitstraling van een echte Stones-show. Compleet met vintage instrumenten, hippe kostuums en de typische maniertjes.

Waar ga jij heen? Begin je zoektocht met Alpha. 10 januari vanaf 19:00 uur is de open avond van de Alpha Cursus in Veendam. Loop jij rond met levensvragen of wil je meer te weten komen over het christelijk geloof? Dan is de Alpha Cursus echt iets voor jou! De cursus is elke woensdagavond van januari tot april, waarbij de cursisten luisteren en praten over levensvragen als: ‘Waarom ben ik hier op aarde?’ en ‘Wat is de zin van het leven?’. Meld je vrijblijvend aan via 06-29021902.

Woensdag 10 januari wordt er weer een interkerkelijke vrouwenochtend gehouden in Veendam.

Op deze ochtend zal Loes Prins spreken over: Jezus kan elke storm stillen in je leven.

Onverwachte gebeurtenissen, moeilijke situaties, tegenslagen. Daar ontkomt niemand aan in het leven. De vraag is: kennen we Jezus? Hij is in staat elke storm tot bedaren te brengen. Locatie: De Kandelaar in Veendam. Aanvang: 09.30 uur.

Donderdag houdt De Ster in Harkstede een Winterfair. Iedereen is welkom! Met een Rad van fortuin, live muziek, broodjes bakken boven het kampvuur, schminken. De kinderen van De Ster doen mee met Heel de Ster bakt!

Samen tekenen is leuk! Zaterdag 13 januari kunnen (groot)ouders en kinderen in Bibliotheek

Veendam leren tekenen tijdens de workshop Urban Sketching

In de workshop Urban Sketching leert Wiltfried Pathuis je te tekenen en schilderen wat je ziet. Het

resultaat van deze workshop is dat een volwassene en een kind samen een tekening gaan maken. De

middag in Bibliotheek Veendam begint om 14.00 uur en duurt tot 15.30 uur. Binnen Urban Sketching vertellen tekeningen de verhalen van onze omgeving, de plekken waar wij leven en de plekken die wij bezoeken. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar.