Optreden Las Niñas y Compadres druk bezocht

VEENDAM - Het salonorkest Las Niñas y Compadres trad afgelopen zondag op voor de leden van de VOVO en andere belangstellenden. Ruim tachtig personen vonden de weg naar het MFC de Breehorn, waar werd opgetreden.

Om twee uur ‘s middags ging het orkest bestaande uit achttien personen van start onder de bezielende leiding van Jelte Duister.

Hermien Cats en Bert Kraan brachten diverse operetteklanken ten gehore, zoals Frühling in San Remo. Hermien en Bert, twee mensen met een prachtige stem en goed op elkaar ingespeeld, zoals te horen was in hun duet ‘Komm mit nach Varasdin’.

Ook het solo-optreden van Bert onder begeleiding van Ali Wierth op viool met ‘Komm Zigany’ uit de operette Gravin Maritza, vond veel bijval. Evenals de Annen Polka en vele andere bekende melodieën als Don’t cry for me Argentina, Du schwartzer Zigeuner, Amor, Amor, Amor… en We ‘ll meet again.

Henri Wierth trad, naast dat hij de diverse optredens van solisten en orkest aan elkaar te praatte, op als solist met de Amboss Polka en ‘Ouwe Jacob’ een echte onvervalste smartlap. Al met kijkt het bestuur terug op een geslaagde middag.