Art en Eat in het Doe Museum

Veendam - Een avond vol heerlijk eten, prachtige kunst & creatieve activiteiten.

Op zaterdag 3 februari houdt het Doe Museum een bijzonder diner. Geniet hierbij van het heerlijke eten geserveerd door topcateraar De Smaak Van Het Noorden. Je krijgt afwisselend een gang op een plek in het museum en aan tafel. Het diner bestaat uit fingerfood, heerlijke amuses, een hoofd- en nagerecht. Én het menu zit vol met biologische- en lokale producten.

Je kunt tijdens en na het diner genieten van vijf prachtige exposities waaronder onze nieuw geopende exposities 'Meer dan een selfie' van Saskia Wagenvoort en Spinbarg waarin in Groninger volksverhalen worden verteld.

En voel je je helemaal geïnspireerd door al dat moois op je bord en in het museum, dan is er natuurlijk volop ruimte ruimte om samen gezellig creatief aan de slag te gaan. Tekenen, schilderen, legoën, of kleien, het kan allemaal.

Het diner begint om half zeven en kost €43,50 p.p. inclusief een welkomstdrankje, toegang tot vijf kunstexposities en de doe-activiteiten in het museum.

Ben je abonnee van het Doe Museum? Dan krijg je €8,50 korting op het evenement. Let op: reserveren kan uiterlijk tot en met woensdag 24 januari.