Laatste kans om in te schrijven voor de Rabobank Clubkas Campagne!

MIDDEN-GRONINGEN - Verenigingen en stichtingen die klant zijn bij Rabobank Stad en Midden Groningen kunnen nog tot en met woensdag 31 januari inschrijven voor de Clubkas Campagne.

De basisgedachte van de Rabobank Clubkas Campagne is dat leden van Rabobank Stad en Midden Groningen inspraak krijgen op de verdeling van een gedeelte van de winst van de bank. Deze winst vloeit zo terug naar het lokale verenigingsleven.

Leden van Rabobank Stad en Midden Groningen mogen vijf stemmen uitbrengen op de deelnemende verenigingen en stichtingen. Deze leden bepalen hoe het beschikbaar gestelde bedrag van € 70.000,- verdeeld wordt. Hun stemmen zijn dus geld waard. Het is dan ook in het belang van de vereniging of stichting om zoveel mogelijk stemmen te werven. De stemperiode vindt plaats van 8 t/m 22 februari 2018. Leden worden in die periode op diverse manieren opgeroepen om te gaan stemmen.

Verenigingen en stichtingen die voldoen aan de voorwaarden, worden uitgenodigd zich in te schrijven voor deelname aan de Rabobank Clubkas Campagne via de website van Rabobank Stad en Midden Groningen (www.rabobank.nl/smg). Bij deze inschrijving moeten ze een maatschappelijk bestedingsdoel opgeven.