Druk jubileumjaar TC Veendam

VEENDAM - Het belooft dit jaar een speciaal jubileumjaar te worden voor de TC Veendam. Bomvol activiteiten, toernooien en evenementen.

Dit jaar bestaat de TC Veendam namelijk 90 jaar. ,,Een feit dat we graag willen vieren en onder de aandacht willen brengen”, aldus voorzitter Wim Leutscher van de 450 leden tellende en jubilerende TC Veendam vrijdagmiddag tijdens de officiële persconferentie in Sitpoint aan de Ontspanningslaan in Veendam

Sinds een aantal maanden is de geformeerde Jubileumcommissie bestaande uit Otto Faber, Jan Hidding, Anneke de Kok, Mirte Oldenziel, Sandra Leutscher, en Jacob Woltjes druk om een programma samen te stellen.

Helaas kon men nog niet alles vertellen, want alle contracten en toezeggingen waren nog niet allemaal onderschreven. Tegelijkertijd waren ze toch van mening een tipje van de sluier te moeten oplichten, zodat iedereen weet wat men kan verwachten en daar misschien wel de jaarlijkse vakantie omheen moet plannen.

Er is inmiddels een club van 90 opgericht. Leden van de club van 90 hebben tijdens het Jubileumjaar een aantal privileges. Zo zal men gratis kunnen deelnemen aan het buffet tijdens de feestdag en ontvangt men een speciaal ontworpen jubileumpoloshirt.

Leden van de huidige club van 50 zullen persoonlijk worden benaderd voor deze actie. Het jubileumjaar starten ze officieel op 31 maart 2018. Dit wordt dan-ook tevens gezien, als de

Open Dag van de TC Veendam die zal starten met een gezamenlijke Brunch voor alle leden van de TC Veendam, waarna ze verder gaan met een middag vullend programma, waaronder tossen en training-demonstraties.