In 20 minuten fit: sportconcept fit20 breidt uit naar Veendam

VEENDAM- - Fit worden door wekelijks 20 minuten te trainen onder persoonlijke begeleiding. Onmogelijk? Zeker niet. Het is een bewezen concept, ook volgens de personal trainers en eerste leden van fit20 Veendam! De vestiging opent deze maand officieel haar deuren.

Met meer dan 100 locaties in Nederland was het concept van fit20 al dubbel en dwars bewezen. Het idee is even simpel als doeltreffend. Door elke week onder persoonlijke begeleiding twintig minuten te sporten in een rustige ruimte van 17 graden, past sport binnen elke agenda. Douchen en omkleden is niet nodig, zodat je gegarandeerd op tijd terug bent. Hans, één van de eerste leden in Veendam, geeft aan: ‘’Dat had ik van tevoren niet verwacht, dat ik door twintig minuten personal training me zó fit zou voelen en mijn rugpijn over zou zijn.’’

Stok achter de deur

“Mensen vinden het prettig om met hun gezondheid bezig te zijn zonder al die spiegels en harde muziek”, vertelt studiomanager Anke. “Door de persoonlijke coach is het programma altijd op maat en heeft de klant elke week een stok achter de deur.” Sportieve types met een volle werkweek, drukke ouders of mensen met een hogere leeftijd die graag fit willen blijven; meerdere doelgroepen voelen zich aangesproken door fit20.

Gratis training en programma’s

Neem je graag iemand mee naar de training? Dan kun je het Duo programma bij fit20 volgen. Met een Solo+ abonnement sport je samen met iemand die je wel of niet kent. En met een Solo abonnement weet je zeker dat je altijd één-op-één met je personal trainer traint.

Geïnteresseerden kunnen kijken op www.fit20.nl, waar ze zich ook direct kunnen aanmelden voor een gratis en vrijblijvende kennismakingstraining in Stadskanaal of vanaf deze maand ook in Veendam.