Gouden munten voor G-atleten SV Veendam atletiek

VEENDAM - De G-atleten van SV Veendam Atletiek doen mee met de Jeugd Sponsor actie van supermarkt Poiesz in Veendam. Dit is een spaaractie die loopt van t/m 8 april. Je krijgt 1 Jeugd Sponsor Munt bij elke € 10,- aan boodschappen (excl. statiegeld). Daarnaast zijn er elke week aanbiedingen waarbij je extra Jeugd Sponsor Munten ontvangt. Hoe meer gouden Jeugd Sponsor Munten een vereniging verzamelt, hoe meer sponsorgeld ze aan het einde van de actie van Poiesz uitgekeerd krijgen.

De G-atleten van SV Veendam Atletiek willen daarom graag een beroep doen op alle winkelende mensen in Veendam en omstreken. Doet u boodschappen bij de Poiesz en ontvangt u gouden munten dan zouden ze het ontzettend waarderen als u deze in de koker van de G-atleten zou willen doen.

De opbrengst van deze actie zullen ze o.a. besteden aan de Special Olympics Nationale Spelen 2018. Op de Special Olympics Nationale Spelen zijn alle sporters met een verstandelijke beperking welkom, ongeacht niveau of eerdere prestaties. Ruim 2.000 deelnemers doen mee aan 22 verschillende takken van sport. Dit is een evenement waar de sporters ontzettend naar uitkijken en naar toe leven.

Op zaterdag 10 maart zullen de atleten zelf aanwezig zijn bij de Poiesz supermarkt in Veendam en zullen ze naast hun vereniging ook de bananen- en chocoladesoezen aanprijzen. De atleten hopen u dan allemaal te zien en ontvangen graag uw munten.