Vernieuwde Trekpleister Veendam viert feestelijke heropening

VEENDAM - Trekpleister Veendam ondergaat een complete make-over. De vernieuwde winkel aan de Kerkstraat 36 opent haar deuren aanstaande dinsdag 27 februari om 09:00 uur. Vanaf dat moment zijn klanten uit Veendam en omstreken hier weer van harte welkom. In de gerestylede drogisterij bieden de medewerkers de helpende hand op het gebied van persoonlijke verzorging, beauty en gezondheid. Ter ere van de heropening verrast Trekpleister de eerste 200 klanten die 10 euro besteden met een orchidee.

In de vernieuwde winkel vinden klanten nog makkelijker wat zij zoeken. Winkelmanager Ivonne Engels kijkt vol enthousiasme uit naar de opening. “Fijn om onze klanten hier opnieuw kennis te laten maken met het brede assortiment en het bekende voordeel van Trekpleister. Het team geeft klanten graag persoonlijk advies over onze producten en beauty- en gezondheidsvragen. We nodigen alle inwoners uit Veendam en omgeving uit om een kijkje te komen nemen”, aldus Ivonne.

Uitgebreid health assortiment

Dankzij de vernieuwingen kan Trekpleister het gevarieerde assortiment uitbreiden. Met name het health assortiment krijgt een prominente plek in de groen gekleurde schappen in de winkel. De overzichtelijke opzet biedt medewerkers bovendien meer ruimte om klanten te adviseren over zelfzorggeneesmiddelen, vitamines, voedingssupplementen, schoonheids- en verzorgingsproducten. In de oranje schappen vinden klanten de artikelen die in de aanbieding zijn. Trekpleister Veendam viert de heropening met feestelijke aanbiedingen voor haar klanten.