Eigenzinnige muziek van OMNIA in vanBeresteyn

VEENDAM - OMNIA maakt al twintig jaar eigenzinnige muziek, met hart voor de levende natuur en wortels diep in het Europese landschap oftewel: PaganFolk. Dit is tijdloze akoestische muziek geïnspireerd op Keltische en vroeg-Europese volkstradities. Songs, ballads en melodieën vol levensvreugde, liefde voor moeder aarde, passie en gevoel, gespeeld op zeer bijzondere handgemaakte traditionele instrumenten (o.a. Celtic Harp, Irish Double-whistles, Etnische Percussie, Piano, Bouzoukis en zelfs meer tonige Didgeridoo).

Het multi-getalenteerde artiestenechtpaar SteveSic en Jennifer Evans van der Harten, spelen samen met hun trouwe bandleden Daphyd Crow, Rob Thunder en Satria Sunfire.

OMNIA's Celtic World is een unieke theaterbelevenis, een lust voor zowel het oog als het oor, een avond simpelweg genieten van mooie en virtuoze muzikanten die hebben gekozen om hun eigen unieke weg te bewandelen ...

Henk Jan Smits (tv presentator, muziek producent) over Omnia:

‘Unieke show! ...Een belevenis voor iedereen’

Za 3 maart 2018

Aanvang: 20.15 uur

Reserveren via www.vanberesteyn.nl of bij de theaterkassa, geopend van ma – vr van 13.00 – 16.30 uur en één uur voor aanvang van de voorstelling.

vanBeresteyn / Museumplein 5a / 9640 AD Veendam / www.vanberesteyn.nl