Haal jij nu eindelijk je EHBO-diploma?

MUNTENDAM - De EHBO-vereniging in Muntendam wil graag in september weer starten met het opleiden van mensen die ook hun EHBO diploma willen halen.

EHBO is altijd fijn om te hebben omdat je dan mensen kunt helpen bij verwondingen, je leert hoe je moet reanimeren en je krijgt les en een diploma om een AED te mogen gebruiken.

Je kunt dus met een diploma levens redden. Een mooie bijkomstigheid is, dat veel zorgverzekeraars deze cursus vergoeden of een deel ervan vergoeden.

Wat doet de EHBO-vereniging? De vereniging in Muntendam is een actieve vereniging met veel vrijwilligers. Deze kunnen worden ingezet bij evenementen. We doen dit al een aantal jaren bij oa het Shantykoor, de Spooktocht, de Pinksterfeesten en sportevenementen. Uiteraard is dit vrijblijvend en geen verplichting.

Ieder jaar volg je een herhalingscursus zodat je diploma up to date blijft. Je leert de nieuwe richtlijnen, je herhaalt wat je geleerd hebt en je oefent met LOTUS patiënten.

We geven cursussen jeugd EHBO, BLS/AED, eerste hulp aan kinderen, jeugd EHBO A, jeugd EHBO B en de vervolglessen. Wil je meer informatie? Dat kan! Stuur dan een email naar opleidingen@ehbomuntendam.nl. Voor meer informatie kunt u ook een kijkje nemen op www.ehbomuntendam.nl