Gezellige middag Zonnebloem afdeling Noord- en Zuidbroek

ZUIDBROEK - Zaterdagmiddag 15 december organiseerde de activiteitengroep van de Zonnebloem afdeling Noord- en Zuidbroek voor haar gasten een gezellige middag. Vijfenveertig gasten waren afgekomen op de uitnodiging om deze middag te bezoeken. Helaas moesten door ziekte en privé-omstandigheden een aantal mensen afzeggen.

Om 14.00 uur werden in de grote zaal van het dorpshuis De Broeckhof te Zuidbroek de gasten ontvangen met een kop koffie of thee en een plakje cake.

Nadat dit was genuttigd konden de aanwezigen luisteren naar een optreden van het amusementskoor “De Konalstermix” , een gezelschap dat met liedjes van toen en nu en uiteraard enkele kerstliedjes een ieder op een zeer aangename en prettige manier vermaakte. In de pauzes werd een ieder voorzien van een drankje en ook werd hun dankzij de sponsoring van de nieuwe beheerder van de Broeckhof en Jachtwerf De Combinatie Watersport enkele keren een warme snack aangeboden.

Toen om ongeveer half vijf, na het gezamenlijk zingen van het amusementskoor en de vrijwilligers er een einde kwam aan deze middag kon de organisatie dankzij de inzet en hulp van de vrijwilligers, de vervoerders van de gasten, de nieuwe beheerder en de sponsoring terug kijken op een zeer geslaagde bijeenkomst.