Wildervankster in actie voor de Poezenark

WILDERVANK - Els Jans uit Wildervank verzamelt met grote regelmaat voedsel voor honden en katten die verblijven in het asiel is Stadskanaal en de Poezenark in Oudezijl. Nu gaat haar actie een stapje verder dan diervoerder. „Ik ben op zoek naar donaties voor Pim, Pam en Pet. Drie kleine zwerfkatjes wiens moeder is overleden”, aldus Els.

De katjes die verblijven op de Poezenark hebben wat medische hulp nodig. Eigenaresse van deze Ark is volledig afhankelijk van donaties maar durft daar volgens Els niet zelf om te vragen. „Wilt u ook een kleine donatie doen voor Pim, Pam en Pet? Iedere euro is van harte welkom!”, roept Els uit Wildervank op.

Willemien in Oudezijl vangt zwerfkatten op en pas wanneer de dieren volledig gesocialiseerd en gezond zijn, wordt er een gouden mandje voor de poezen gezocht. Hierover houdt ze een facebookpagina bij: de Poezenwereld van Willemien. Voor meer info en eventuele donaties: ga naar deze facebookpagina of breng een bezoek aan Els Jans aan de Sportterreinstraat 28a in Wildervank. Donaties in de vorm van voedsel of een financiele gift, brengt zij vervolgens naar de Poezenark.