Jan van Piekeren zingt in een schilderatelier

Veendam - Zanger Jan van Piekeren is de schaamte voorbij. Iedereen mag echt alles van hem weten. Met zijn rauwe, doorleefde stem, neemt hij je mee in zijn wereld.

Zondag 11 maart treedt hij op in Schilderatelier Geert Schreuder. Hij wordt begeleid door gitarist Johan Fransen, al meer dan 16 jaar zijn muzikale wederhelft. Jan introduceert zijn nummers graag met een verhaal. De ene keer kritisch op de hedendaagse maatschappij en soms heel persoonlijk. Zo persoonlijk zelfs dat een ieder tijdens het nummer wat er op volgt met kippenvel zit te luisteren.

VAN PIEKEREN is een Nederlandstalige (theater)muziek duo uit Utrecht, met een zeer eigen en gevarieerd repertoire, dynamisch uitgevoerd in een semi-acoustische setting. denk aan Tom Waits meets Jacques Brel en Herman van Veen. Zijn rokerige, doorleefd stemgeluid past uitstekend bij de poëtische teksten die de vrijdenkende krasse knar uit zijn hersenpan weet te toveren.

Eigen werk, hier en daar afgewisseld met een bestaand nummer in een ander arrangement.

Op donderdag 29 maart is er een Witte Donderdag viering in de PKN kerk van Wildervank, Raadhuisstraat 8, die begint om 19.00 uur. In deze dienst wordt het avondmaal gevierd.

Om 20.30 uur is The Passion live te bekijken in de kerk. Uiteraard met alle respect en in gepaste sfeer. Na het kijken van The Passion bent u van harte welkom in Concordia om samen nog even na te praten onder het genot van een kop soep met een broodje. Dominee Grashoff zal hier ook bij zijn en staat altijd open voor een gesprek.

U kunt ook alleen de dienst bijwonen of alleen The Passion komen kijken. Het is absoluut niet leeftijdsgebonden of afhankelijk van geloofsbeleving;

De kaart en sjoelmiddag van de G.O.N.N. vind plaats op zaterdag 17 maart in het MFC De Menterne te Muntendam aanvang 13.00 uur € 4,00 p.p.

In verband met verbouwing ingang achterin Menterne bij de fysio.

Voor iedere deelnemer is er een prijs, tevens is er een kleine verloting. De organisatie hoopt dat de bezoekers er weer een gezellige middag aan mogen beleven.

Stichting CBINN in Veendam doet mee met NLdoet met een Beauty

Day gedurende Internationale Vrouwen Dag. Op vrijdag 9 maart wilt stichting CBINN vrouwen verwennen onder de NLdoet klus-thema

“Je Mag Er Zijn”. Sterke vrouwen in kwetsbare situaties worden uitgenodigd voor een High Tea met aandacht aan uiterlijkverzorging en het gevoel van inclusie “Je Mag er Zijn”

Het doel is om vrouwen, vooral nieuwkomers/statushouders, op weg te helpen naar het

zoeken naar werkzaamheden en te participeren in de samenleving. Door aandacht te besteden aan uiterlijke verzorging werken vrouwen aan een mooie uitstraling, zodat deuren sneller open gaan. De vrouwen verwendag is vooral bedoelt voor groepjes vriendinnen of familie. In een

prettige ambiance besteden vrouwen aandacht aan elkaar. Tijdens spa behandelingen (facials, manicures en cosmetische voetverzorging) gebeurt er veel. Er zijn onderling gesprekken over een scala van onderwerpen, tips, ontspanning advies.

Aanmelden met tijdstip en aantal vrienden is wenselijk via Whatsapp nr.06 45 846 994 of parousha@cbinn.eu en www.cbinn.eu voor meer informatie.