The Passion in Veendam zet succes voort

VEENDAM - Op 29 maart wordt op NPO 1 live vanuit Amsterdam The Passion uitgezonden. Veendammers krijgen een ook dit jaar weer de unieke mogelijkheid om The Passion op een persoonlijke manier mee te maken.

Vanaf 18.30 uur wordt er verzameld op het museumplein in het centrum van Veendam. Vanaf daar zal een grote processie starten met een groot wit kruis door het centrum van Veendam. ,,De processie zal ongeveer 60 minuten duren”, aldus Maikel-Owen van Deest, organisator van The Passion in Veendam.

De eindbestemming is Hotel Parkzicht en uiteraard is iedereen van harte uitgenodigd om mee te lopen.In de grote zaal van Parkzicht wordt de mogelijkheid geboden om onder het genot van een kopje koffie/thee te luisteren naar de muziek van The Passion van de afgelopen jaren gespeeld door een live artiest. Om 20:30 uur wordt er samen op een groot scherm live naar de registratie gekeken naar The Passion in Amsterdam.

The Passion is een passiespel over de laatste uren van Jezus leven en Zijn opstanding uit de dood. ,,Iedereen kan echt aansluiten en meedoen”, aldus Van Deest. Mochten groepen mensen het kruis willen dragen kunnen zij zich via de site www.thepassioninveendam.nl melden. ,,Meedoen aan dit evenement is gratis en we zijn blij dat organisatie van The Passion ons heeft willen ondersteunen met een groot spandoek. Deze vindt u binnenkort in het centrum van Veendam.”