Alicia Wiebrands wint goud voor Clias

VEENDAM - Op zaterdag 10 maart 2018 is door elf turnsters van Sv Clias deelgenomen aan wedstrijden. Tien turnsters namen deel aan de eerste voorwedstrijd NTS B in Musselkanaal.

In de groep Mini instap D2 was het gehele podium voor Sv Clias. De gouden medaille is gewonnen door Alicia Wiebrands. Het zilver was voor Amy Pinkster. Manou Houwing won de bronzen medaille.

In de categorie Pupil 1 D1 werd geturnd door Kaytlin Dreise, Marit Veenstra, Charissa de Lange en Shannah te Doornkaat. Kaytlin eindigde op plaats 5 met slechts een achterstand van 1.034 op de nummer 4. Op plaats 7 eindigde Marit. Charissa eindigde op plaats 15, Shannah op 18. In de categorie Junior E werd geturnd door Lynn Homan. Zij eindigde op de 13de plaats. Sara Kuiper en Rychelli Alting turnden in de categorie Jeugd 1 D1 en eindigden respectievelijk op de 13de en de 14de plaats.

Marit Veen nam namens Sv Clias deel aan het MW Bedrijfskleding toernooi in Roden. Helaas had zij te kampen met een blessure en eindigde op plaats 22.