Workshop labyrint lopen in de Wilde Engel

Veendam - Onder leiding van Maroesja Vreken kunnen belangstellenden vrijdagavond 23 maart een open workshop labyrinth lopen volgend.

Dit vindt plaats in de Wilde Engel in Veendam. „Deze tijd is de overgang van winter naar voorjaar, de dagen zijn nu even lang als de nachten. De natuur ontwaakt uit haar slaap en ontluikt. In onszelf vindt iets soortgelijks plaats”, aldus Maroesja.

Labyrint als levenspad

„Om die beweging bewust te ervaren, het oude achter ons te laten en onszelf te openen voor nieuwe krachten, lopen we het labyrint. Het labyrint, een spiraalachtige vorm en niet te verwarren met een doolhof, is al duizenden jaren oud. Het is in veel oude culturen aangetroffen op diverse continenten en werd veelal gebruikt bij belangrijke momenten in het jaar of in iemands leven of ontwikkeling.

Het kan ervaren worden als ons eigen levenspad, als sterven en opnieuw geboren worden of als het vinden van je eigen kern.”

In stilte

Na de introductie over de vorm gaan deelnemers middels een geleide meditatie lopen in stilte.

De workshop vindt plaats van 20.00 uur tot 21.45 uur aan het Kerkpad 17 in Veendam. De kosten zijn €15,- inclusief koffie/thee. Opgave via maroesjaveken@gmail.com of 06-57207806.

Voor meer informatie: www.labyrintwerkplaats.nl.