Week van de zorg en welzijn in Noord-Nederland

Veendam - Het is week van Zorg en Welzijn. Nog tot en met zaterdag zetten in Noord-Nederland in totaal honderd zorglocaties hun deuren open voor publiek.

De grootste sector van Nederland voert voor het zesde achtereenvolgende jaar campagne onder het motto ‘Maak kennis met kunde’. Het doel is het publiek (jong en oud) de veelzijdigheid van het werken in zorg en welzijn te laten ervaren, de nieuwe ontwikkelingen te laten zien en de werkenden in deze sector in de schijnwerpers te zetten. Programmaonderdelen: open huizen, meeloopmomenten, speeddaten voor banen en de Nacht van Zorg en Welzijn en nog veel meer activiteiten.

Het publiek is van harte welkom om een kijkje te nemen bij de deelnemende zorg- en welzijnsorganisaties en onderwijsinstellingen in het Noorden! Laat je verrassen door de uiteenlopende mogelijkheden en nieuwste technologieën.

Een overzicht van alle activiteiten en instellingen waar je naar toe kunt gaan vindt je op www.wzwnoord.nl

De redenen om een kijkje te nemen zijn divers. Ben je op zoek naar een studierichting, sta je voor een profielkeuze, heb je ooit in deze sector gewerkt of wil je een andere wending aan je carrière gegeven? Of misschien wil je een kijkje nemen omdat iemand in jouw omgeving met zorg en welzijn te maken heeft? Of heb je zelf zorg nodig?