Dutch Adele in vanBeresteyn

Veendam - The Dutch Adele oftewel Jolanda Knecht komt met een band bestaande uit gepassioneerde conservatorium-muzikanten naar vanBeresteyn met een avond vol hits van Adele.

The ADELE Project heeft in de afgelopen jaren met ruim vijftig theatervoorstellingen bewezen het gehele oeuvre van Britse zangeres en wereldster Adele, perfect te kunnen uitvoeren en wordt door kenners en critici wereldwijd gezien als één van de beste tribute acts.

Hello It’s Me, door The ADELE Project, is een muzikale theatershow met een geweldige lichtshow, adembenemende projecties en een fantastisch geluid waarbij de hoogtepunten uit de concerten van Adele tot leven komen.

Het evenement vind komende zaterdag plaats en de aanvang is kwart over acht ‘s avonds.

Reserveren via www.vanberesteyn.nl of bij de theaterkassa, geopend van ma – vr van 13.00 – 16.30 uur en één uur voor aanvang van de voorstelling.

Ze stonden gepland voor vorig weekend: de Goed-Gereedschap-, Kruiden- en Clematisdagen bij Specialiteitenkwekerij Tuingoed Foltz in Meeden.

Maar in verband met de verwachte vorst komend weekend is het feestelijke openingsweekend een week opgeschoven naar 24 en 25 maart.

Experts geven informatie deze dagen over ambachtelijk tuingereedschap, de inrichting van de tuin en het snoeien van bomen en heesters. Daarnaast presenteert de Groningse kwekerij 100 soorten Clematis en een collectie mediterrane kruiden.

In het poppenhuismuseum zijn de komende periode bijzondere paastafereeltjes te zien. Zo zijn de paaseitjes al gekookt en worden ze beschilderd door de kinderen.

Moeder heeft de Paasontbijttafel al gedekt met lekkere bolletjes. En vader is samen met opa aan het oefenen met neutn schaitn.

Om het Paasfeest helemaal compeet te maken heeft moeder een paastaart gemaakt en is oma druk bezig met een paasbrood. „Kortom het poppenhuismuseum is er weer klaar voor”, aldus Alida.

Dit en nog veel meer is te zien iedere maandag en donderdagmiddag tussen een en vijf uur ‘s middags.

Dus ook op tweede Paasdag en eventueel op afspraak.

De kinderen mogen een Paashaas maken en mee naar huis nemen. Er zijn niet alleen poppenhuizen te zien maar ook speelgoed uit grootmoederstijd, zoals blikken speelgoed, autootjes, poppen en beren.

De kinderen mogen met een poppenhuis spelen. Het museum is te vinden aan het Beneden Oosterdiep 280 in Veendam.

Stormvogels Veendam houdt zaterdag 24 maart de 31e Grote Omloop van de Veenkoloniën / Eerens.

De eerste wedstrijd in de Clubcompetitie 2018 gaat over 152 km en de start is om 13.00 uur in de Verlengde van Beresteijnstraat waar rond de klok van 16.15 uur ook gefinished wordt.=