SP per paardentram Veendam in

VEENDAM - In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen, morgen, had de SP afdeling Veendam bewust ervoor gekozen om de afgelopen weken de buurten en wijken in te gaan.

Zaterdag was het, net als voor de andere politieke partijen, de finale van de campagne. De kandidaat-raadsleden en SP-ers toerden met de Wildervankster Paardentram door Veendam en Wildervank.

Lijsttrekker Harry Schoonewille: ,,We zijn bij de Coop in Wildervank gestart en daarna op weg naar Bareveld gegaan. Aan de Reede hebben we het winkelend publiek bij de Jumbo bezocht. Na onze stop op het Veenlustplein hebben we aan de Langeleegte onze lijstduwer Gina de Boer opgehaald. In Autorama heeft Gina haar stem ook ingezet”.

Schoonewille: “Wat was het een fantastische dag! Koud met een snijdende wind, maar tijdens onze stops in de gemeente hebben we prachtige gesprekken gevoerd. Het wordt enorm spannend de aankomende woensdag, maar we hebben vertrouwen in onze standpunten en programma. Er valt wat te kiezen. We gaan het zien, maar we kunnen terugkijken op een super campagne met onze hardwerkende SP leden.”

Tweede Kamerlid Sandra Beckerman was zaterdag aanwezig bij de verschillende verkiezingscampagnes van de SP in Groningen. Maandag was ze te gast bij de afdeling Veendam waar ze onder andere in Borgercompagnie sprak over de zorgen over zoutwinning.