Jamsessie Dukdalf: Middag vol plezier muziek

VEENDAM - Er staat weer een jamessie op het programma in Veendam. Op zondag 25 maart in Dukdalf om precies te zijn. Maar hoe ziet nou zo’n middag er uit?

Wanneer je de Dukdalf binnen wandelt, word je verwelkomt door de muziek. Gitaargepingel, een drum op de achtergrond. Een aantal mensen zit al gemoedelijk aan de bar of een tafeltje met een kop koffie of een drankje.

Langzamerhand wordt het wat drukker, ook op het podium. Af en toe hoor je geschater, dat was een verkeerd akkoord. Maar dat mag, het is immers geen officieel optreden, maar een jamsessie. Gewoon lekker muziek met elkaar maken. Naarmate de middag vordert wordt het drukker, de stemming zit erin. Sommigen hebben al vaker met elkaar gespeeld, anderen komen voor het eerst. Af en toe kruipt er iemand achter de microfoon met zang en mondharmonica. Jong en oud geniet samen van de muziek. En dat is eigenlijk alles wat telt zo’n middag, legt de organisatie uit.

Vanaf drie uur begint de jamsessie. Om in de stemming te komen zal de band ‘Bluesfuel’ een voorzetje geven. „Kom langs, luister, doe mee als je zin hebt. En geniet gewoon van een heerlijke middag vol muziek en vooral plezier.”