AED Zechstein Stratenvolleybal Toernooi

VEENDAM - Op 18 en 25 mei barst het volleybal spektakel los in het Indoorcentrum te Veendam. Dan vindt voor het 6e jaar het Zechstein Stratenvolleybal Toernooi plaats!

Voorgaande jaren werden de inschrijfgelden aan een goed doel geschonken. Ook dit jaar is dat weer het geval, namelijk Stichting Groningen HartVeilig. Voor het project ‘Ondernemen vanuit je Hart’ zal geld worden ingezameld, zodat in iedere woonwijk binnen de Gemeente Veendam 24 uur per dag AED’s beschikbaar zijn. Inmiddels is de inschrijving geopend, en kan men zich via indoorcentrumveendam.nl aanmelden. Men dient een keuze te maken voor welke wijk het team in actie komt.

Daarnaast hoopt de organisatie dat de teams zich laat sponsoren, om naast het inschrijfgeld extra gelden binnen te halen voor het eerder genoemde project. Op donderdagavond 5 april is hiervoor een bijeenkomst/informatieavond gepland.

De voorronden van het Zechstein Stratenvolleybal Toernooi vinden op vrijdagavond 18 mei plaats. Op 25 mei komen alle teams wederom in actie, dan wordt er daadwerkelijk gestreden om de prijzen! Tevens wordt de ‘Finale-avond’ op 25 mei afgesloten met een groot feest voor deelnemers en aanhang. De organisatie is ook dit jaar weer in handen van Stichting Sport- en Evenementenhallen Veendam, in samenwerking met Parkmanagement De Veenkoloniën en Groningen HartVeilig