Kennismaking met Dynamic Tennis

VEENDAM - Team Sport van de gemeente Veendam houdt komende woensdag 21 maart van 13:30 tot 15:00 uur een kennismakingsles Dynamic Tennis voor senioren.

Naast deze introductieles is er voor de gevorderde spelers gelegenheid om wedstrijdjes te spelen. De Dynamic Tennisactiviteit vindt plaats in de Sorgvliethal aan het Jan Salwaplein 1.

Er wordt gespeeld met een licht racket en lichte ballen. Dynamic Tennis is dynamisch en de spelregels zorgen ervoor dat uw technische, tactische en loopvaardigheden geoefend worden.

Door het aangepaste materiaal en veld is de sport zeer geschikt voor senioren, zowel mensen die nog nooit getennist hebben als voor oud-spelers. Rackets en ballen zijn aanwezig op deze middag.

Aanmelden kan tot en met 20 maart 2018 bij Petra van den Bosch op telefoonnummer 06- 11 39 43 01 of via een e-mail aan petra.vandenbosch@dekompanjie.nl.

De kosten voor deelname zijn € 1,00. Graag bij binnenkomst contant voldoen. Het dragen van sportieve kleding wordt aanbevolen en het dragen van sportief / schoon schoeisel is verplicht.