Sfeervolle roots-pop met Jodymoon in vanBerensteyn

VEENDAM - Het Maastrichtse singer-songwriter duo Jodymoon tourt dit seizoen langs de Nederlandse theaters met hun voorstelling ‘All is waiting’. Zangeres Digna Janssen en gitarist/multi-instrumentalist Johan Smeets spelen hun sfeervolle combinatie van singer-songwriter, folk, pop, klassiek en roots op zondag 15 april in Theater vanBeresteyn in Veendam. De aanvang is om 15.00.

Samen met celliste Marie-José Didderen nemen Johan en Digna je mee in een unieke sound die alles te maken heeft met persoonlijke verhalen, een warm thuis, vergeelde foto’s en simpele, diepe schoonheid. Met een nieuw album in de maak, zal Jodymoon naast bestaand materiaal ook nieuwe nummers spelen.

“Prachtige singer-songwritermuziek met liedjes die onder je huid gaan zitten”,

‘'Een eigentijdse voorstelling waarin de liefde voor muziek naar voren komt”,

“prachtige liedjes die waanzinnig mooi worden ingekleurd door de strijkers”

“Een album dat op alle denkbare plekken een ereplaats verdient”.

Jodymoon won de publieksprijs van de Grote Prijs van Nederland (2008). De band trad op in onder meer Canada, Engeland en Italië en speelde als voorprogramma van onder andere Joan Armatrading, Wende, Damien Jurado en Tom McRae. In New York werkten ze meermaals samen met producer Bryce Goggin (Antony & the Johnsons, Yoko Ono etc.). Hun meest recente album ‘All is Waiting’ werd ook in Duitsland uitgebracht, waar de band ondertussen ook regelmatig optreedt.