Leer hardlopen bij SV Veendam Atletiek

VEENDAM - Heeft u ze ooit zien hardlopen? Op een zondagochtend, zwoegend en zwetend, voorovergebogen en kijkend in de verte of naar het eindeloze asfalt. En toch voelde u respect. Zij doen het wel, toch knap!

De één om de nodige kilo’s kwijt te raken, de ander voor de uitdaging. Die uitdaging, die weddenschap, die moet leiden tot een prestatie. Een prestatie waarvan men niet wist dat het kon. Nooit voor mogelijk gehouden. Misschien een nieuwe levensstijl??

Bij SC Veendam Atletiek krijgen mensen met verschillende doelen een kans om in groepsverband, op een laagdrempelige manier, te leren hardlopen.

Ook als u nog nooit heeft hardgelopen kunt u meedoen. De lessen worden gegeven onder begeleiding van een ervaren/gediplomeerde trainer. Vooral ook het groepsverband is een belangrijke factor. Steunen, stimuleren en plezier maken met elkaar tijdens de trainingen is een doel. Want ook u kunt het! Vijf kilometer hardlopen aan één stuk is voor iedereen mogelijk na het volgen van deze cursus.

Zaterdag 30 juni 2018 kunt u samen met uw trainingsmaatjes dit doel verwezenlijken tijdens de Sight Seeing Run in Veendam. De trainingen voor basis/beginnersgroep zijn vastgesteld op 2 trainingen per week in groepsverband op maandag- en woensdagavond. Er wordt begonnen op maandagavond 9 april om 19.00 uur. De trainingen duren ongeveer een uur.