Feestelijke heropening Aldi Veendam

VEENDAM - Filiaalleider Richard van Rootselaar sluit vanaf morgenavond zes uur de deuren van zijn Aldi vestiging in Veendam voor een week.

Vrijdag13 april wordt dan het vernieuwde winkelpand feestelijk heropend. De geur van afgebakken brood is dan een fijne binnenkomer. Daarnaast is het assortimentvernieuwd. In de winkel ligt de nadruk op veel verse producten zoals vlees, vis, groente en fruit. De ‘best geteste’ producten geven aan dat naast de voordeligste prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat bij Aldi.

Tijdens de openingsochtend krijgen de eerste vierhonderd klanten bij aankoop van minimaal twintig euro aan boodschappen een tas met gegarandeerd een aantrekkelijke prijs. Op de kraskaarten staan bijvoorbeeld prijzen als een filmscanner en bluetooth hoofdtelefoon of een tegoedbon ter waarde van € 250,-. Voor klanten die geen prijzentas meer kunnen krijgen, is er -zolang de voorraad strekt- een gratis herbruikbare Aldi-tas.

De winkel bevat naast diverse biologische en fairtradeproducten ook een duurzamere inrichting met LED-verlichting, gerecycled papier en folie en de verbouwing is uitgevoerd door regionale aannemers.