Jubileum Odd Fellows Veendam

VEENDAM - De Adriaan Geerts Wildervanck Odd Fellowloge bestaat 40 jaar. Dit gaan ze vieren met een concert van het Christelijk Mannenkoor Albatros uit de Pekela’s, in het Margaretha Hardenberg Cultuurcentrum te Wildervank én met een Open Huis in het Odd Fellowgebouw te Veendam

De Odd Fellows zijn een wereldwijde organisatie met een eeuwenlange traditie. Zij zijn een vereniging van leden die willen werken aan het welzijn van mensen en daar waar nodig, hulp bieden. Maatschappelijke activiteiten spelen een belangrijke rol. Ook besteden ze veel aandacht aan hun eigen vorming. Ze komen eens per 14 dagen op maandagavond bij elkaar in het Odd Fellowhuis aan de Nassaustraat te Veendam. Het GCM Albatros uit de Pekela’s brengt hun bekende Groningse, Engelse en Russische liederen, onder leiding van dirigent Anton Stulp.

Het concert is op zaterdagavond 14 april a.s. vanaf 20:00 uur en kost € 12,50 per persoon, inclusief 2 consumpties. Kaarten zijn te bestellen bij het Margaretha Hardenberg Cultuurcentrum http://www.stichting-wildervanck.nl/Contact/ of via mhc@kpnmail.nl.

Het ‘Open huis’ is op zondagmiddag 15 april van 14.00 tot 16.00 uur in het Odd Fellow Huis in Veendam. Ontvangst met koffie en thee. Er is gelegenheid tot bezichtiging van het gebouw en een gesprek met de leden.

Iedereen is van harte uitgenodigd!