Revolutionaire doorbraak huidverjonging

WILDERVANK - Een pijnloze gezichtsbehandeling maar wel een gladde, jonge, stevige huid en een strakke kaaklijn? Het lijkt onmogelijk, maar NANNIC realiseerde met de ontwikkeling van de NANNIC NBE 500 en met het facelifting programma van de Bodyformer een revolutionaire doorbraak in de strijd tegen huidveroudering. Er wordt gewerkt met de Nannic NBE 500.

De Nannic sluist middels radiofrequentie (100% veilig en pijnloos) hele hoge concentraties cel-identieke werkstoffen in de tweede huidlaag. Hierdoor is het in staat zijn daadwerkelijke collageen en elastine te activeren. Een revolutionaire ontwikkeling op het gebied van huidverjonging. Geen geprik meer met naalden, geen kans op brandwonden door gebruik van een laser en geen pijnlijke chirurgische ingrepen. De behandeling vermindert zichtbaar lijntjes,rimpels, wallen onder de ogen en onderhuidse vetdepots. Het verstevigt de huid, ook van hals en decolleté, het geeft een strakke kaaklijn en een onmiddellijk liftend effect.

Het Facelifting van de Bodyformer vetraagt d.m.v. regelmatige electrische spierstimulatie het leeftijdsafhankelijke spanningsverlies van de gezichstspieren. Het ontstaan van rimpels wordt tegengegaan en reeds bestaande rimpels vervagen. De gezichtspieren zouden, net als de lichaamsspieren regelmatig getraind moeten worden. Zo worden de gezichtsspieren bij regelmatige behandeling met het face-lifting-programma strakker getrokken en sterk gemaakt. Door het gebruik van het face-lifting-programma wordt de doorbloeding bevorderd en de de lymfedoorstroming op gang gebracht. Dit komt de huid ten goede omdat het weefsel verstevigd en verjongd wordt.

Een zichtbaar resultaat, al na de eerste behandeling!

Meer informatie op www.gezondedriehoek.nl.