Klanten onder de indruk van nieuwe Aldi

VEENDAM - Vanochtend verzamelden de eerste klanten zich al om kwart over zeven voor de feestelijke opening van de vernieuwde Aldi-vestiging aan het Beneden Oosterdiep in Veendam.

Filiaalleider Richard van Rootselaar opende samen met vervangend filiaalleider Yvonne Hartman officieel het filiaal door het rode lint door te knippen. Vervolgens stroomden de vele mensen nieuwsgierig naar binnen en werden direct verrast door de geur van versgebakken broodjes.

Klanten waren zichtbaar verrast en blij met de nieuwe indeling van de winkel. Het team werd veelvuldig gefeliciteerd. ,,Fantastische winkel!” werd door vele klanten gezegd. Binnen enkele uren krasten 400 klanten een prijs weg: van bijvoorbeeld tablets, auto dashcams tot de hoofdprijs van 250 euro. Deze hoofdprijs werd uitgereikt aan mevrouw Raatjes – Van de Pol, vaste klant uit Veendam. ,,Ik ben superblij met deze prijs!”, aldus de dolgelukkige prijswinnares.

De hele dag bleef het een drukte van belang. De nieuwe opzet van de winkel sprak de klanten bijzonder goed aan. Vooral de sfeer, de brede paden, de indeling van de winkel en de vele versproducten vielen erg in de smaak. “Wat een fantastisch mooie openingsdag! Het geeft mij een trots gevoel dat we als team samen deze mooie winkel hebben gerealiseerd”, aldus filiaalleider Richard van Rootselaar.

Om klanten extra te verwennen, was er een proeverij bij de entree. Daar werden heerlijke gerechtjes bereid. Klanten konden gratis lekkere hapjes proeven, uiteraard bereid met producten uit het eigen assortiment.

In dit nieuwe filiaal ligt de nadruk op de presentatie van de vele verse producten zoals groente, fruit, brood, vlees en vis. De ‘best geteste’ producten geven aan dat naast de voordeligste prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat bij Aldi.

Duurzaamheid is belangrijk voor Aldi. Steeds meer duurzaam geproduceerde producten zijn in het assortiment opgenomen. Voor de klanten die geen of minder vlees eten is er de nodige keuze uit vegetarische producten. Op dit moment zijn er meer dan 60 biologische producten verkrijgbaar en ook het aantal Fairtrade-producten groeit gestaag.