Theater Pannekoek trekt door Westerkwartier

WESTERKWARTIER - Avontuurlijk, interactief en muzikaal kindertheater voor 2+, daar bleek zeker behoefte aan te zijn in de dorpen in Groningen! Hier kwamen Natalie van Eerden en Inge Bakker van Theater Pannenkoek uit de stad Groningen achter, na deze vraag te hebben gesteld op Facebook.

Er werd massaal geantwoord vanuit alle hoeken van de provincie. Voor de dames van Theater Pannenkoek volop reden om de stoute schoenen aan te trekken en verschillende zaaltjes in de provincie te huren om hun kleurrijke voorstelling 'Antonia' gebaseerd op het gelijknamige boek van Anke de Vries, te gaan spelen.

De tour die twee maanden zal duren begint op Donderdag 3 Mei in De Til in Leek en op Vrijdag 4 Mei in de Mellenshorst in Haren. Daarna zullen ze nog in Ezinge, Blijham, Losdorp, Grijpskerk, Den Andel, Winsum, , Eelderwolde, Zuidhorn en Veendam te zien zijn.

Ze eindigen hun lente-zomer tour op FestiValderAa in Schipborg. Mocht het een succes worden dan willen ze het dit najaar herhalen met een ander stuk op wat meer locaties. Raadpleeg voor de speeldata, tijden en locaties hun Facebookpagina. De kaartjes zijn (muv Veendam en FestiValderAa) €5,- per persoon voor iedereen vanaf twee jaar en te reserveren via theaterpannenkoek@

gmail.com.