Feest bij opening in ’t Hout Sierconstructies

NIEUWE PEKELA - In ’t Hout Sierconstructies, de specialist in veranda’s, tuinkamers en glasschuifwanden in Nieuwe Pekela, heeft feest op zondag 6 mei van 11.00 tot en met 16.00 uur.

Het feest vindt plaats in samenwerking met Simone FM en op 6 mei zal ook de Verasol Greenline veranda worden verloot.

Bezoekers kunnen volop genieten van de uitgebreide catering. Voor de kleintjes is er een springkussen aanwezig. Een bezoek is zeker de moeite waard.

Henk in ‘t Hout: “Als complete veranda- en tuinkamerspecialist hebben wij diverse veranda’s en tuinkamers passend bij elk budget. In onze showroom in Nieuwe Pekela hebben we heel veel verschillende modellen en andere buitenoplossingen gepresenteerd.

Op deze manier kunnen we de vele mogelijkheden laten zien en onze bezoekers inspireren. We presenteren de 14 standaard kleurstellingen die Verasol biedt en tonen wat het verschil tussen een tuinkamer met glasschuifwanden of aluminium kozijnen is. Uiteraard staan de carports, schuttingen en ook ons hekwerk opgesteld in de showroom. We beschikken ook over een eigen werkplaats waar zowel industrieel hekwerk, dubbelstaafs hekwerk als sierhekwerk wordt vervaardigd.”

„Wilt u op een ontspannen manier ontdekken welke veranda, tuinkamer of andere buitenoplossingen het best passend zijn bij uw huis en tuin of bent u nieuwsgierig naar wat er nog meer mogelijk is?

Dan bent u van harte welkom bij in ’t Hout Sierconstructies aan de Holland Marsh in Nieuwe Pekela.”