Wethouder Schmaal opent nieuw waterveld MHC Daring

Veendam - Wethouder Henk-Jan Schmaal (Gemeentebelangen) van Veendam verricht op donderdag 10 mei de officiële opening van het nieuwe waterveld van hockeyclub Daring. Schmaal zal dit om 15.30 uur doen in bijzijn van voorzitter Wim de Vries van de Veendammer hockeyclub.

De officiële opening vindt plaats tijdens de traditionele familiedag, die Daring elk jaar houdt op Hemelvaartsdag. Tijdens dit evenement geven oud-Olympisch hockeykampioen Peter Windt (tevens coach Heren 1) en voormalig Daring-lid Marc Materek (trainer-coach van GHHC Dames 1 en assistent-bondscoach van Oranje Meisjes A) een clinic aan de jeugdhockeyers. De warming-up van de clinic wordt gegeven door Paulo Boer.

Aansluitend wordt er een familie- en vriendentoernooi gehouden, een wedstrijd tussen Heren 1 en Oud Heren 1 en rond 17.30 uur volgt een optreden van Michelle Veldhuis; bekend van The Voice Kids 2017.

Tijdens de familiedag staat er ook een snelheidsmeter van Volvo Bouwsema gereed die meet hoe hard je met een hockeybal kunt slaan, alsmede een Rabobank hockeydartbord, een SKV springkussen en een bioscoop voor de kleinsten in het clubhuis. Daarnaast zal voor MHC Daring ook het 350ste ingeschreven lid in het zonnetje gezet worden.