Record aantal bezoekers kopersavond Zuidhorn

ZUIDHORN - Het nieuwbouwplan van Zuidhorn in de wijk de Oostergast biedt ruimte voor 45 nieuwe woningen en bestaat uit een aanbod van 34 woningen en 11 bouwkavels. De informatieavond hierover in zalencentrum Balk werd ruim bezocht.

Het nieuwbouwplan van Zuidhorn in de wijk de Oostergast biedt ruimte voor 45 nieuwe woningen en bestaat uit een aanbod van 34 woningen en 11 bouwkavels. De informatieavond hierover in zalencentrum Balk werd ruim bezocht.

De economie zit duidelijk in de lift en huizenkopers hebben weer volop vertrouwen in de markt. Het aantal van honderdvijftig bezoekers ligt ruim vijftig bezoekers hoger dan tijdens een vorige kopersavond in 2017. Makelaar Douwe Dijkstra was, als één van de dienstdoende makelaars, aanwezig. Hij is enthousiast over de opkomst én over het project. „Het was een goedbezochte avond waar men zich goed kon laten informeren over projectmatige bouw in de Oostergast. Ik heb veel enthousiaste kandidaat-kopers gezien en gesproken."

Alle verschillende soorten nieuwbouw konden rekenen op belangstelling van de huizenkopers. Douwe: „Er was interesse voor elk segment, van rijwoningen tot vrijstaande woningen en de nieuwe vrije kavels."

Inschrijven op een woning en op een kavel is inmiddels mogelijk.