Nieuw logo voor clubgebouw scheidsrechters

WILDERVANK - Op 25 mei jl. vond de onthulling plaats van de nieuwe naam en logo op het clubhuis ‘De Neutrale Hoek’ van de Scheidsrechtersvereniging Oldambt en Veenkoloniën.

Dit clubhuis bevindt zich op het sportpark Wildervank. Op de voorgevel prijkte nog het logo van het voormalige Veendam en Omstreken. Eind 2015 fuseerden de COVS- groepen Veendam en Omstreken en Oost Groningen en gingen verder onder de naam Scheidsrechtersvereniging Oldambt en Veenkoloniën. Onder deze nieuwe naam floreert de vereniging prima en telt rond de honderd leden. Het nieuwe logo in de kleuren oranje en grijs siert nu de voorgevel terwijl de naam ‘Regionaal Scheidsrechterscentrum De Neutrale Hoek’ in de kleuren van het logo een nieuw jasje heeft gekregen.

De symbolische onthulling werd uitgevoerd door de beide ere- voorzitters Willem Molema (Veendam e.o.) en Dick Oud (Oost Groningen). Onder grote belangstelling van de leden en donateurs haalden Molema en Oud de dundoeken van hun oude vereniging neer beneden. Zij werden geïntroduceerd door de huidige voorzitter Roelf Koops. Met een glaasje bubbels werd de plechtigheid beklonken.