Blief fit, zing mit en VOVO gezamenlijk op reis

VEENDAM - De leden van het gemengd seniorenkoor Blief fit, Zing Mit en leden van de VOVO gingen afgelopen week gezamenlijk met een dagje op stap.

Om 8.30 uur vertrok de bus vanaf het Jan Salwaplein in Veendam.In Staphorst stopte het gezelschap voor een kopje koffie/ thee met appelgebak en slagroom, waarna de groep langs een toeristische route, richting de Veluwe vertrok.

Dwars door de mooie havenplaats Kampen aan de IJssel, via Harderwijk en Nunspeet naar Elburg, waar het gezelschap om 12.30 uur aankwam en vrijwel iedereen op de boot stapte, waar de broodmaaltijd klaar stond. Tegelijkertijd maakte de boot een tochtje over het Veluwemeer.

Na het tochtje kon men nog even rondkijken in Elburg.

Het toeval wilde dat er net getrouwd werd en de dames genoten van de prachtige bruidsjapon van de bruid. Om 1500.u vertrok de bus richting café-restaurant Frederikshaven in Uffelte, waar van een heerlijk driegangen diner genoten werd. Om ongeveer 20.00 uur kwam het gezelschap voldaan terug in Veendam. Het samen op stap gaan was goed bevallen en volgend jaar zeker voor herhaling vatbaar.