Miriam Oremans brengt TC Veendam de fijne kneepjes bij

VEENDAM - Afgelopen zaterdag gaf voormalig proftennisster Miriam Oremans een tennisclinic op de banen van de TC Veendam.

In 2000 won Miriam samen met Kristie Boogert een zilveren medaille op de Olympische Spelen in Sydney. De zusjes Williams legden hier beslag op de gouden medaille. In 1992 stond Miriam met Jacco Eltingh in de finale op Wimbledon. Helaas ging ook deze finale verloren.

Tijdens de clinic werden via diverse oefeningen forehand, backhand, volley en service getest. Hierbij keek Miriam niet alleen naar de techniek, maar gaf ze ook tactische tips. De clinic was geschikt voor jong en oud en voor alle speelsterktes en werd gevolgd door zowel leden als niet-leden van de TC Veendam.

De clinic is één van de vele activiteiten die de TC Veendam dit jaar organiseert in het kader van het 90 jarig jubileum van de club. Zo staat er op 30 juni a.s. een reünie op het programma met o.a. een fototentoonstelling over de geschiedenis van de club. Deze dag wordt afgesloten met een grote feestavond. Op 15 juli vindt er een Sportfair plaats op het tennispark met workshops, proeverijen, muziek en dans- en sportdemonstraties.