Kampioensroes bij tennissers van TC Veendam

VEENDAM Tennis Club Veendam heeft met een groot aantal teams meegedaan aan de voorjaarscompetitie. En dat bleef niet zonder succes.

TC Veendam komt met 34 ploegen uit in de verschillende categorieën. Hiervan zijn er 28 seniorenteams en 7 juniorenteams. Intussen is ook de zomeravondcompetitie met vier teams, alweer gestart. En er worden het gehele tennis seizoen, tal van activiteiten georganiseerd in het kader van het 90-jarig jubileum.

De TC Veendam heeft vier teams mogen feliciteren met het behaalde kampioenschap. Bij de jeugd twee teams: Groen meisjes zondag, bestaande uit Emma Vos, Sascha Doornbosch, Veerle Pronk en Carmen de Vries. En het gemengde jeugdteam zondag t/m 17 jaar: Leonie Sterenborg, Raffie Mulder, Hannah Scholten en Valentijn de Man. Bij de senioren eveneens twee teams: Gemengd 3 zaterdag, bestaande uit Gemma Lesterhuis, Melanie Oldenburger, Jeffrey Oldenburger en Rick Haan. Heren 2 zaterdag, bestaande uit Klaas Fleurke, Michael Woldhuis, Arno Venhuizen, Rik Venhuizen, Jesper Smit en Casper Santes. Beide senioren teams promoveren naar de tweede klasse, een hele uitdaging om zich daarin te handhaven.

Alle kampioenen zijn in de bloemetjes gezet en zijn van harte gefeliciteerd met het behaalde kampioenschap.