TC Veendam maakt er een feest van

VEENDAM - Zaterdag 30 juni 2018 vierde de Tennisclub Veendam (TCV) haar 90-jarig bestaan na de oprichting in 1928. Om dat te vieren had de Jubileumcommissie van de TCV deze jubileum dag onder meer een receptie die werd gehouden in de kantine van de TCV aan de Ontspanningslaan in Veendam.

Voorzitter Leutscher sprak zijn dank uit naar de Jubileumcommissie voor het vele werk, maar ook dat leden wel meer betrokkenheid mogen tonen in het huidige verenigingsleven. Ondanks dat was het geslaagde jubileum dag met reünisten, fototentoonstelling, brunch, receptie, buffet, en een feestavond.

De volgende activiteit staat alweer op stapel: op 15 juli is er een sportfair waar iedereen uit Veendam van harte welkom is. Het wordt een nogal afwisselende dag waar echt vanalles te beleven is. Zo kunnen gasten proeven van het Bogdike Bier, zijn er allerlei sportieve sportpresentaties. Niet alleen tennis, maar ook biketrail bijvoorbeeld.

Verder komt keukenprinses Sarena Solari langs. De winnares van Heel Holland Bakt geeft een kookworkshop. Ook geeft het Veenkoloniaal Symfonie Orkest een optreden en zorgt actrice Alina Kiers voor de nodig reuring. Het wordt, kortom, een volle en gezellige dag bij TC Veendam.