Mooiste kiek van de kerk komt op Kerkenkalender

lEEK - Amateurfotografen hebben nog tot en met 15 augustus tijd om fotomateriaal aan te leveren voor de wedstrijd vn De Stichting Oude Groninger Kerken (SOGK).

De mooiste foto’s worden gebruikt voor de SOGK-kalender 2019. „En wat is nu mooier om in deze vakantieperiode de provincie in te trekken en een plaatje van één van de kerken of kerkhoven van de SOGK te schieten. Uiteraard zijn ook foto’s van het interieur van harte welkom. En ook eerder gemaakte foto’s zijn van harte welkom”, aldus de organisatie.

Het thema dit jaar is: ‘1969 – 2019 – 50 jaar Stichting Oude Groninger Kerken’ waaraan de fotografen een eigen invulling kunnen geven. De enige beperking is dat het een kerk/kerkhof van de SOGK betreft. Een overzicht hiervan is te vinden op http://www.groningerkerken.nl

De (maximaal vijf) foto’s kunnen geüpload worden via www.groningerkerken.nl/fotowedstrijd. Hier vindt u ook alle informatie over en de voorwaarden van deelname aan de fotowedstrijd. Op de kalender van 2019 komen weer 13 foto’s; een voorblad en 12 bladen voor de maanden van het jaar.