Mega Piraten Festijn opnieuw naar Marum

MARUM - Het Mega Piraten Festijn keert op zaterdag 6 oktober terug naar Marum. Diverse bekende Nederlandstalige artiesten zijn weer van de partij. Van Gerard Joling tot Mooi Wark, van Jannes tot Jan Keizer & Anny Schilder.

Poar Neem’n krijgt een eigen podium in een tweede tent. Daar zullen de mannen onder leiding van boegbeeld Wim Salabim eigen shows verzorgen.

De opzet van het MPF is al jaren ongewijzigd. Een groot aantal bekende artiesten treedt op en presentator Willie Oosterhuis jut het publiek op tot volledige euforie. Willie is eigenwijs en presenteert gewoon in zijn Overijsselse dialect. En iedereen verstaat hem.

De Mega Piraten Festijnen zijn geen feesten, het zijn vieringen. Vieringen van het piratenleven; vieringen voor de liefhebbers van deze zenders en vieringen van de (doorgaans) Nederlandstalige muziek. Eddie: “Iedereen die een MPF heeft bezocht, weet waarover ik het heb. Iedereen zingt mee. Verbroedering en gezelligheid; dat blijft onze insteek en daar wordt niets aan veranderd.”

Programma

Gerard Joling, Jannes, Mooi Wark, Koos Alberts (onder voorbehoud), Ancora, Stef Ekkel, René Karst, George Baker, Vinzzent, Jeffrey Heesen, Frans Duijts, Lytse Hille, Helemaal Hollands, Belinda Kinnaer, Django Wagner, Zware Jongens, Corry Konings, Wolter Kroes, Pieter van der Zweep, Lesley Williams, Jan Keizer & Anny Schilder, Evert Baptist, Peter Beense, Harten 10, Hessel Wijkstra en Summerland, de MPF-huisband.

Fysieke kaarten zijn in de voorverkoop te koop bij alle vestigingen van Primera, De Stille Genieter in Harkema, de Bruna’s in Kollum en Surhuisterveen, Bio Corner Easyhobby in Leek en Alida’s Smulparadijs in Roden.

Daarnaast zijn ze ook verkrijgbaar via http://www.megapiratenfestijn.nl