Voorleestent is regelrechte hit

VEENDAM - Ongeveer 150 ouders en kinderen hebben tijdens de eerste twee weken van de zomervakantie de Vakantie Voorleestent van Bibliotheek Veendam bezocht. Samen met kinderopvang Meander en kindercentrum Hoi Pippeloi is de bibliotheek voor het derde jaar op rij met een voorlees- en spelprogramma te vinden in de wijken Noord en Sorghvliet. Zes weken lang staat de tent op een vaste avond, tijd en locatie in beide wijken.

Op de dinsdagavond staat de Bibliotheek samen met kinderopvang Meander, van 18.30 uur tot 19.30 uur, ter hoogte van OBS de Noorderbreedte in plan Noord. Op de woensdagavond wordt samen met kindercentrum Hoi Pippeloi de wijk Sorghvliet bezocht. Van 18.30 uur tot 19.30 uur kunnen kinderen en ouders de tent bezoeken bij OBS de Viermaster. Dinsdag 28 augustus wordt de Vakantie Voorleestent afgesloten met een groot slotfeest! Het feest wordt georganiseerd in samenwerking met twintig gezinnen.

Een bezoekje aan de Vakantie Voorleestent is helemaal gratis en ook gezinnen uit andere wijken zijn van harte welkom! Vandaag, 14 en 21 april staat de voorleestent bij OBS de Noorderbreedte (Meezenbroekstraat), Veendam. Morgen en op 15 en 22 augustus bij OBS de Viermaster (Lauwers), Veendam. Op dinsdag 28 augustus van 18.30 - 20.30 uur is het Slotfeest Vakantie Voorleestent bij OBS de Noorderbreedte.