Nieuwe attracties bij Kunstkot Veendam

VEENDAM - Het kunstenaarsechtpaar, Jeroen en Wanda Boerstra, heeft maanden keihard gewerkt aan nieuwe uitdagende attracties en activiteiten voor de bezoekers van het park.

Vanaf deze week gaat het pretpark weer elke dag open van 14:00-17:00 (op afspraak) en kunnen alle kinderen en ouders hun ogen uit kijken. Er zijn inmiddels meer dan honderd attracties en activiteiten die kinderen inspireren en activeren om zelf (creatief) aan de slag te gaan. Zo kun je nu een eigen helikopter maken van papier en hem zelf lanceren. Verder is er een hele lange knikkerracebaan gemaakt. Kunstkot heeft heel veel op afstand bestuurbare auto’s,waarmee de kinderen mogen rijden op het racecircuit. Buiten is er een skelterracebaan aangelegd en mogen de kinderen tegen elkaar racen. Verder mag je nu bij Kunstkot een eigen gemaakte raket lanceren. Ook mag iedereen kwastschieten met een kruisboog.

En er is nog veel meer om op te noemen. Door veel uitdagende attracties en activiteiten leren om jezelf een hele middag goed te vermaken; dat is het hoofddoel van Kunstkot!

Meer info op www.kunstkot.nl Aanmelden voor bezoek kan via email info@kunstkot.nl of via de site.