Groot slotfeest van de Vakantie Voorleestent

VEENDAM - De zomertour van de Vakantie Voorleestent wordt dinsdag 28 augustus afgesloten met een groot slotfeest.

Tussen 18.30 uur en 20.30 uur kunnen jong en oud op de Wijk Ontmoetingsplaats in Veendam Noord gratis meendoen aan diverse spellen en activiteiten.

Samen met kinderopvang Meander en kindercentrum Hoi Pippeloi is Bibliotheek Veendam voor het derde jaar op rij met een voorlees- en spelprogramma te vinden in de wijken Noord en Sorghvliet. Vijf weken lang staat de tent op de dinsdag- en woensdagavond in de wijk.

Dit jaar wordt de tour voor het eerst afgesloten met een groot slotfeest. Dinsdag 28 augustus zijn jong en oud van harte welkom op de Wijk Ontmoetingsplaats in Veendam Noord. In de speeltuin naast OBS de Noorderbreedte wordt een bonte avond gehouden.

Onder het motto ‘Geef een feestje’ helpen 20 gezinnen uit Veendam mee met het bedenken van het slotfeest. De gezinnen hebben bij de Voorleestent een feestdoos ontvangen met daarin enkele opdrachten. Zo gaan de gezinnen de muzieklijst samenstellen voor het feest, gaan ze vlaggenlijnen versieren en bedenken ze leuke spellen voor de bezoekers. Kom naar het slotfeest en bekijk wat de gezinnen hebben bedacht.

Daarnaast is er gochelaar die komt optreden, kan er gedanst worden in de buitendisco en is er heerlijk steekijs voor iedereen.

De Vakantie Voorleestent van de Bibliotheek Veendam is bedoeld om het (voor)lezen in de zomer te stimuleren. Zes weken lang staat de tent op een vaste plek, tijd en locatie in de wijk.Naast lezen worden er in de tent diverse spelletjes gespeeld.

Waar vind je de Vakantie Voorleestent nog?

• Dinsdag 21 augustus van 18.30 – 19.30 uur | OBS de Noorderbreedte (Meezenbroekstraat)

• Woensdag 22 augustus van 18.30 – 19.30 uur | OBS de Viermaster (Lauwers)

• Dinsdag 28 augustus van 18.30 – 20.30 uur | OBS de Noorderbreedte (Meezenbroekstraat)