Open Dagen bij Yoga Circle in Meeden

MEEDEN Yoga Circle in Meedenstart buiten de groepslessen Hatha Yoga, dit jaar tal van nieuwe activiteiten. Zo kun je iedere maand een workshop volgen, ook als je geen lessen volgt bij Yoga Circle.

De inhoud van de workshops varieert van hand- en voetmassage, hartchakra meditatie, anatomie en yogafilosofie workshops tot hoe je je eigen beoefening thuis kunt vormgeven (Sadhana).

Nieuw is ook de workshop-serie Mantra zingen op de vrijdagavonden. Je leert deze helende klanken en hun trillingen kennen, zodat blokkades in je systeem verminderen of op kunnen lossen. Dit zal onder begeleiding van live-muziek op een Nyckelharpa zijn, in samenwerking met een gastdocente.

Ook de Yogatherapie is nieuw. Heb je een specifieke vraag of klacht, dan kunnen we daar samen heel gericht mee aan de slag. Dit kan gewoon naast je wekelijkse yogales plaatsvinden.

Ademcoaching

Centraal bij Yoga Circle, staat altijd de adem. Het is dan ook mogelijk specifieke Ademcoaching te volgen. Dit is een individueel traject wat zijn nut al jarenlang bewezen heeft: je krijgt een handig stappenplan om jouw doel zo snel mogelijk te bereiken. Te denken valt aan: snurken, burn-out klachten, rouwverwerking maar ook fysieke klachten.

Nieuwsgierig geworden? Bezoek dan één van de Open Dagen op zaterdag 8 september of zondag 16 september. Je kunt zo op een laagdrempelige manier kennis maken met het gevarieerde aanbod van Yogalessen, Mindfulnesstrainingen, Ademcoaching, Yogatherapie en diverse Workshops. Neem vrienden of familie mee, trek gemakkelijke kleding aan en ervaar!

Meer informatie en aanmelden kan op: www.yogacircle.nl of 06-51756705