Leerzame en bovenal gezellige dag voor ouderen in Veendam

VEENDAM - De Nationale Ouderendag keert op 5 oktober terug naar Veendam. De Stichting Senioren Platform Veendam houdt deze dag in de Kandelaar aan Doctor A. Kuyperstraat in Veendam.

Aanvang 10.00 uur, zaal open 9.30 uur. Deze dag is toegankelijk voor alle ouderen, ook voor diegenen die geen lid van een ouderenvereniging zijn.

Het belooft een gevarieerd programma te worden.

De hele dag verzorgt Ger Immerzeel de muzikale omlijsting. Het gezelschap eet samen om 12 uur een warme maaltijd en hierna volgen er twee optredens van Andries Middelbos, met muziek en conferences.

Zowel in de morgen als ’s middags krijgt de bezoeker voorlichting, over o.a. de veranderingen in het vervoer voor ouderen in de gemeente Veendam en over veiligheid voor ouderen, in dit geval de Babbeltruc. Want steeds blijken er weer mensen te zijn die op een slinkse wijze proberen met een mooi praatje bij ouderen binnen te komen.

Daarnaast zijn er een aantal standhouders aanwezig van diverse organisaties. Het gaat een leerzame dag worden, waarbij gezelligheid de boventoon voert.

Voor de kaartverkoop kunt u op 20 september. van 10-11 uur terecht bij Compaen aan het Jan Salwaplein 3, de Breehorn aan het Boven Westerdiep 86H, het AG Wildervanckhuis, Borgerspark 2, St. Franciscus aan de Prins Bernhardlaan 56 en Dorpshuis Bijleveld aan de van Delftstraat 45. Daarnaast kan me ook bij de KBO en bij de PCOB bij mevr. Corrie Truin terecht.

Met diëten kan rekening worden gehouden, dit dient u dan wel even door te geven aan de kaartverkopers. De kaarten kosten slechts 5 euro per persoon.