Loopbaan onder de loep in Wildervank

WILDERVANK - Tijdens de Week van de Loopbaan kunnen werknemers een gratis loopbaancheck krijgen. Zo ook in Wildervank. Op 21 september is loopbaanprofessional Anneke Hemmen van 9 tot 11 uur ‘s ochtends in de Loopbaanwinkel aan de Poststraat in Wildervank aanwezig. Handig voor wie toe is aan een nieuwe stap in zijn of haar carrière of voor wie dat nog niet weet.

Hemmen doet een gratis check -een kort gesprek aan de hand van een vragenlijst.

Of je nu tevreden bent met je huidige baan (salaris) of niet: iedereen heeft wel eens een moment van bezinning: wil ik dit mijn hele leven doen of wil ik nog eens een stapje hogerop of juist iets heel anders binnen of buiten het bedrijf? De eerste stap is dat je leert de regie te voeren over je eigen loopbaan.

Loopbaanprofessionals kunnen je daarbij helpen. Zij vertellen hoe jij je kwaliteiten leert ontdekken en hoe je die kunt inzetten om meer te bereiken. Ze doen dat op verschillende manieren: coaching, workshops, maar ook met online testen. Ook wijzen ze je op de mogelijkheden die jouw werkgever je biedt. Zoals het loopbaanbudget in de zorgsector.

Voor wie de 21e niet kan is er een week later -zaterdag 29 september- op dezelfde locatie een nieuwe gelegenheid: de Loopbaan Bootcamp. Je gaat dan in groepsverband concreet aan de slag met jouw loopbaan. Er zijn workshops, coachinggesprekken en iedere deelnemer krijgt na afloop een goodiebag mee. Info en aanmelden: www.mobiliteitsstylist.nl.