Gratis ICT lessen bij financiële opleiding in Veendam

VEENDAM - Vanaf oktober starten op diverse lokaties, waaronder ook Veendam, financiële opleidingen bij Mulder Opleidingen, deze worden landelijk geëxamineerd en het niveau is tot en met HBO.

Hoewel er tijdens de examens niet op wordt getoetst, krijgen de cursisten in de lessen gratis software-kennis aangeboden.

"We merken in de praktijk dat cursisten na afloop van de opleiding weliswaar de kennis hebben die je van financiële professionals mag verwachten, maar dat het soms schort aan computervaardigheid op het gebied van financiële software. Studenten die daar behoefte aan hebben kunnen daarom gebruik maken van een aantal lessen ICT-vaardigheid", aldus studie-adviseur Albert Kruize.

"Hierdoor zijn deelnemers na een opleiding niet alleen klaar voor hun examen, maar ook beter praktisch inzetbaar voor een financiële functie. En mocht blijken dat het niveau van een opleiding eenvoudig of juist te hoog gegrepen is: na les 1 stapt u dan eenvoudig over naar een ander level zoals dat ook geldt voor de taaltrainingen bij Mulder Opleidingen."

Een gratis proefles is altijd mogelijk, u kunt per mail of telefonisch contact opnemen via 0592-201010 of info@mulderopleidingen.nl