Leer zingen, dansen en acteren in vanBeresteyn

VEENDAM - Voor kinderen uit groep 6 t/m 8 start op 31 oktober een serie lessen zingen, dansen en acteren.

Van 18.00 tot 18.45 uur krijgen de belangstellende kinderen les van Muziek-, Dans- en Theaterschool Veendam in vanBeresteyn.

De tien lessen worden in januari afgesloten met een optreden in de foyer van Beresteyn. Voor kinderen is dit vrolijke aanbod een mooie manier om te kijken of ze les in AMV, dans of theater leuk vinden. Wie daarna instroomt bij theaterdocent Bert op ’t Ende, dansdocent Rianne Wiersma of AMV docent Siska Sennema zal nog dit jaar optreden op het grote podium van het theater samen met de honderden leerlingen muziek, dans en theater op de uitvoeringen van dans en theater in juni of de Ensemblemaand uitvoeringen.

„Vind je het leuk om te dansen, zingen en te spelen? Onder leiding van professionele docenten begint het avontuur! Geef je nu op voor deze workshop die we afsluiten met een eindpresentatie”, aldus de docenten AMV.

Ook kinderen die overwegen een instrument te leren spelen, kunnen tot aan de herfstvakantie gratis lessen uitproberen en in november instromen. Voor vragen kun je bellen naar nummer: 0598317740.