Veel acties tijdens Christelijke Kinderboekenmaand

VEENDAM De Christelijke Kinderboekenmaand is in oktober. Bij boekhandel Huizinga Boeken & Kado’s in Veendam gaat dit niet onopgemerkt voorbij.

Er zijn verschillende actieproducten rond het thema Door dik en dun, vriendschap vieren! verkrijgbaar. Het thema van de Christelijke Kinderboekenweek sluit naadloos aan bij het thema Vriendschap van de algemene Kinderboekenweek.

In de herfstvakantie wordt woensdag 24 oktober een speciale kinderdag gehouden. „We gaan iets samen maken en natuurlijk wordt er ook een verhaal vertelt!”, aldus het team van Huizinga Boeken & Kado’s.

Deelnemers zijn welkom om 10:30-11:30 / 13:30-14:30 / 15:00-16:00 uur. Graag van tevoren opgeven via info@huizingaveendam.nl in verband met de beschikbare ruimte en materialen.

Het thema wordt in drie actieboeken uitgewerkt. Voor de allerkleinsten is er het aansprekende prentenboek Voor mijn allerbeste vriend. Willemijn de Weerd schreef het verhaal en Marieke ten Berge verzorgde de sprekende illustraties.

Voor 7- tot 9 jarigen verzorgde Janny den Besten Superklas! En Anke van der Pol tekende voor het derde actieboek De majesteit van het BelangRijk (9 – 12 jaar).

Voor scholen, kerken en clubs en ook voor thuis verschijnt een nieuwe cd in de serie Oké4kids die aansluit bij het thema.