Nieuwe sponsor voor Veendam 1894

VEENDAM - Veendam 1894 is er in geslaagd een nieuwe hoofdsponsor binnen te halen. Het Veendammer bedrijf Nedmag zal zich vanaf dit seizoen voor 3 jaar verbinden aan de voetbalclub uit de Parkstad en volgt daarmee Voeg- en Metselbedrijf Roblo op.

Het bestuur van Veendam 1894 is zeer content met deze sponsorovereenkomst. „Geweldig dat wij zo’n gerenommeerde onderneming hebben weten te strikken”. In Nedmag heeft Veendam 1894 een hoofdsponsor gevonden die het maatschappelijk belang hoog in het vaandel heeft staan. Het Veendammer bedrijf, dat zich toelegt op de winning van magnesiumzout, is trots op de eigen regio en draagt graag bij aan de leefbaarheid in de breedste zin van het woord. Mensen samenbrengen en verbinden is daarbij het uitgangspunt. Het hoofdsponsorschap van Veendam 1894 sluit in dat opzicht perfect aan bij deze filosofie. Veendam 1894 is een vereniging voor jong en oud, man en vrouw en vervult als club van bijna 700 leden een belangrijke rol in de regio

Op zondagmiddag jl., voorafgaand aan de thuiswedstrijd, is de overeenkomst tussen Nedmag en Veendam 1894 officieel beklonken. Tevens werd het 1e en 2e zondagelftal volledig in het nieuw gestoken door Nedmag.